Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Maja Baran Adam G. Łukasz Paszek judyta now Pawel H. malinski0805 malinski ArielA Warmuz jarek Tar. Patrycja Kll Robert R Wildmosses Iza.belaR (5794 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
che napisał:
Nie chodzi tutaj zeby zanizac ceny i dostarczac produkt za darmo, z tego co sie zorientowalem, norwescy fotografowie operuja stawkami przec.1400-2000 kr. za godzine pracy,mnie satysfakcjonuje suma polowe tej stawki,chociaz wole z reg. pracowac za z gory ustalona sume.
NAJLEPIEJ Z TAKIM MYŚLENIEM , JAKIE ZAPREZENTOWAŁEŚ POWYŻEJ TO WRÓĆ SOBIE Z POWROTEM NA WYSPY...!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
che napisał:
Nie chodzi tutaj zeby zanizac ceny i dostarczac produkt za darmo, z tego co sie zorientowalem, norwescy fotografowie operuja stawkami przec.1400-2000 kr. za godzine pracy,mnie satysfakcjonuje suma polowe tej stawki,chociaz wole z reg. pracowac za z gory ustalona sume.

Czesc, mam glupie pytane, bez urazy. Czy nie masz czasem na imie Mateusz? Wiesz, znalem kiedys fotografa z Wawy o ksywie Che, a Lance, lub Lancelot to nazywali go jego 'przyjaciele' Noo i sposob myslenia macie nad'er podobny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
PS. Zapomnialem dodac, tamten tez mial 'firme' w UK. Tylko ze te jego artystyczne fotografie to byla dystrybucja koszulek z nadrukami a jak okazalo sie pozniej gosc byl 'bajkopisarzem' z Krakowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
panladny napisał:
...ewentualnie NOKKOZA

chociaz to brzmi troche jak,koza kupiona za korony...

Miałam dzisiaj podły humor.....ale już mi przeszło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
che napisał:

No tak, skoro nie masz firmy w norwegii, nie placisz tu podatkow, nie musisz kupowac tutaj materialow do prowadzenia dzialalnosci to pewnie ze polowa tej stawki ci wystarczy. Zobaczymy jak dlugo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...ogolnie,nawet by sie zgadzalo - free lance - darmowy lans

takze,nie ma sie co dluzej czepiac,chlopaka!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(alfred)
Wiking
Sethur napisał:
PS. Zapomnialem dodac, tamten tez mial 'firme' w UK. Tylko ze te jego artystyczne fotografie to byla dystrybucja koszulek z nadrukami a jak okazalo sie pozniej gosc byl 'bajkopisarzem' z Krakowa

Wiesz przecież Sethur, że bajkopisarz to baaardzo popularny zawód....
czyli to zapewne ten gość...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
alfred napisał:
...Wiesz przecież Sethur, że bajkopisarz to baaardzo popularny zawód....
czyli to zapewne ten gość...

No cóż , jedni pracują w pocie czoła fizycznie ...
A inni tak samo w pocie czoła , jednak w obłokach...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(mormon11)
Wiking
Pracy dla fotografa w telemarku na wesela i td raczej za takie pieniadze nie znajdzisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok